Onweerstaanbaar lekker brownies

Op Pasen krijg ik altijd vele lekkere paaseieren, maar je kent het wel je krijgt er zoveel dat ze gewoon in de kast blijven liggen… Wel hier een tip, deze onweerstaanbare brownies gemaakt van overschotjes vallen altijd in de smaak!

🕒 ongv 35 MIN

Ingrediënten:
200 gram (= 5 grote paaseieren)
50 gram bloem (niet zelfrijzend)
20 gram amandelpoeder
3 eieren
130 gram suiker (waarvan je 30gr kan vervangen door vanille suiker)
130 gram boter

De bereiding:

  1. Verwarm de oven op 170°c
  2. Laat de chocolade samen met de boter smelten ‘au bain marie’.
  3. Neem een kom en breek daarin de eieren. Strooi er de suiker over en roer goed.
  4. Schenk de gesmolten chocolade en boter bij de eieren met suiker en roer met de garde.
  5. Weeg de bloem en het amandelpoeder. Voeg beide bij het chocolademengsel en roer tot je een egaal beslag krijgt.
  6. Beboter je ovenschaal of bedek met een vel bakpapier.
  7. Schep het beslag in de ovenschaal tot je een laag van 2 tot 3 centimeter dik hebt.
  8. Bak het beslag een 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  9.  Laat afkoelen en snij in stukjes!

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Baloe schreef:

    Toppie. Ga ik zeker proberen. Grtjs Baloe.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s