SKINNY TEATOX KUUR – TEATONIC

Jullie hebben er allemaal al wel eens van gehoord een thee kuur waarvan je zou afvallen.

Ik kreeg de kans om voor jullie de 28 daagse detoxthee kuur uit te proberen.

Wat ze beloven:

“Eén kopje ochtendthee zou je helpen fit te voelen door je spijsvertering te bevorderen, je metabolisme te boosten, je natuurlijke lichaamsbalans te herstellen en je toxines te verwijderen. Hierdoor worden jouw vetten op een gezonde en duurzame manier verbrand.”

“Eén kopje avondthee zou je helpen je lichaam te zuiveren door je spijsvertering te stimuleren en maag- en darmproblemen te voorkomen. Het heeft ook een kalmerend effect op je zenuwstelsel, waarvan je rustig in slaap valt.”

Mijn mening:

Eerst en vooral ben ik een thee liefhebber dus was het voor mij geen probleem om dagelijks s’ochtend en avonds deze thee te drinken, het was wel even wennen aan de smaak.

Toen ik starte met de thee merkte ik wel dat ik meer naar het toilet moest vooral avonds voor ik ging slapen. Wat in mijn ogen wel een positief effect is. Wat betreft het inslaap vallen was voor mij de thee wel een goed hulpmiddel, dit viel op toen ik de thee 1 keertje vergeten was s’avonds en niet goed inslaap geraakte.

De ochtendthee combineerde ik soms met een stukje citroen. Ik voelde mij wel fris om de dag te beginnen en ik kreeg veel gedaan op 1 dag zonder me eigenlijk echt moe te voelen.

Wat het afvallen betreft heeft dit voor mij wel gewerkt, ik ga zelf geen cijfers noemen omdat ik niet wil dat er vergeleken word maar ik ben wel degelijk een beetje afgevallen en dit in tijden van corona hahaha! 🙂

Of ik gezonder geleefd heb deze 28 dagen? Niet echt, niet dat ik een ongezonde eter ben maar ik durf wel eens een frietje te eten of in de avond een kommetje chips voor de tv. Wat ik wel gedaan heb deze periode is veel water gedronken, merendeels ook omdat het zo warm was.

Ik vind dat als je een gezondere levensstijl wil hebben deze thee er perfect zou in passen. Een theetje meer of minder kan geen kwaad en als je er dan ook nog eens leuke voordelen bij hebt!

Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze input en laat me zeker weten als jij ook deze thee eens getest hebt en wat jou bevindingen zijn!

groetjes en stay safe

x Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s