Gezonde snacks op het werk

Heb jij je ook voorgenomen om wat gezonder te gaan eten? Of wil je graag gezondere tussendoortjes op het werk? In alle drukte grijpen we steeds vaker naar minder gezonde snacks. Maar wat als het ook gemakkelijker en gezonder kan op het werk? Hieronder beschrijf ik een aantal bedrijven die gezondere tussendoortjes toegankelijker willen maken op het werk.

Fruitsnacks

Fruitsnacks is een leverancier van fruit op het werk die heel erg inspeelt op maatschappelijk verantwoord ondernemen zowel op het duurzame als sociale vlak. Dit doen ze onder andere op de volgende manier:

  1. De appels en peren in hun fruitmanden zijn van eigen milieuvriendelijke teelt.
  2. Ze maken gebruik van duurzame energie voor de sortering en koeling van het fruit.
  3. De dozen waarin geleverd wordt, zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd papier.
  4. Ze maken gebruik van efficiënte routes zodat ze geen onnodige kilometers hoeven te rijden.
  5. Door fruit bij Fruitsnacks te bestellen, steun je Belgische goede doelen zoals Kom op tegen Kanker, Make-a-Wish, Sint-Vincentius en Het Natuurhulpcentrum.

Fruitsnacks levert fruitmanden in 3 verschillende formaten, zo kan elk bedrijf kiezen welke fruitmand het best bij hen past. Ook is er de mogelijkheid voor grote bedrijven om hun fruitlevering volledig op maat samen te stellen. Bestellen kan je bovendien heel gemakkelijk online of via mail.

Wij kregen van Fruitsnacks de kans een fruitmand van het middelste formaat uit te testen. Deze proefkorf werd geleverd in een kartonnen doos.

Toen we de doos openmaakten stonden we versteld op een positieve manier. De fruitmand zag er echt prachtig uit, zoals je kan zien op de foto’s. De mand was rijkelijk gevuld met zowat 8 verschillende fruitsoorten. Het zag er niet alleen lekker uit maar het was ook lekker! We hebben zeker genoten van deze fruitmand.

Wil je zelf ook een proefkorf bestellen bij Fruitsnacks? Dat kan via de volgende link. Je eerste fruitbestelling is zelfs gratis!

Fruitful Office

Fruitful Office bezorgt wekelijks vers fruit aan bedrijven op een gebruiksvriendelijke en milieubewuste manier. De lege fruitmand word elke week weer opgehaald om erna terug te hergebruiken. Ze bieden ook een 100% fruitgarantie, als er een stuk fruit niet naar wens is vergoeden ze dit volledig. Het fruit van Fruitful Office is zoveel mogelijk lokaal en duurzaam.

Het fruit bezorgen ze in een leuk mandje waar een plastic over zit. Onze algemene indruk was dan ook “wauw” hele leuke verpakking! Het zag er dan ook super lekker uit! We konden niet wachten een stukje fruit te eten. Het fruit was dan ook heel lekker alles was lekker van smaak en rijp, wat wel belangrijk is. Deze fruitmand is dus zeker goedgekeurd!

Canteen by foodbag

Canteen is een one-stop-shop voor gezond en gevarieerd eten. Zij bezorgen gezonde lunches, smaakvol fruit, voedzame snacks en verfrissende drinks bij jou op het werk of thuis. Een compleet pakket wat me dus benieuwd maakte! Ook leveren ze een healthy snack pakket met lokale producten. Deze wordt gewoon per post verstuurd. Ik kreeg de kans om het snack pakket te testen. Ik was heel benieuwd.

De snacks in het pakket waren stuk voor stuk echt lekker. Als ik denk aan gezonde snacks denk ik vaak hmm is dat wel lekker? Wel Canteen heeft me bewezen van wel!

Wil jij ook een snackpakket proberen op het werk of thuis? Wel het kan! Met de code “ablendoftreats” krijgen jullie tot eind november 15 euro korting! Het proberen waard niet? 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s